IMPULS

Houd jij van gezelligheid? Kom je graag samen met vrienden? En ben jij geïnteresseerd meer te leren over Gods woord? Dan is IMPULS echt iets voor jou! IMPULS zijn bijbelavonden zowel online (IMPULS online) als fysiek (IMPULS meet) waarbij jeugd (16+) bijeenkomt om Gods woord te bestuderen en bespreken.

IMPULS online vindt elke week online plaats op dinsdag om 20u30. Deze bijeenkomst is gefocust op het lezen van een hoofdstuk uit de Bijbel waarna iedereen vragen kan stellen en ideeën kan uitwisselen over de tekst. IMPULS online is geen intensieve Bijbelstudie, maar meer een moment om eens de Bijbel te opnemen en samen te kijken welke vragen de tekst bij jongeren oproept.

IMPULS meet vindt elke laatste vrijdagavond van de maand plaats op wisselende locaties bij mensen thuis en begint om 19u30. IMPULS meet is een goed moment om fysiek samen te komen, van elkaars aanwezigheid te genieten en om eens dieper in de tekst van de Bijbel te duiken door middel van een Bijbelstudie. Dit is een mooie gelegenheid om van gedachten te wisselen en ook interessante en moeilijke thema’s aan te halen die een rol spelen in het dagelijks leven van de jongeren. Uiteraard is er ook ruimte voor gebed, muziek en zang.

Voor meer informatie over IMPULS, contacteer Ruben of Thirza’

BIJBELAVOND

Elke tweede woensdagavond van de maand om 19u30 in de kerk.
Samen bespreken we een Bijbelgedeelte of een thema. Suggesties hiervoor zijn altijd welkom.
Ook maken we tijd voor enkele liederen én gebed.
Meer info bij Johan

PREEKROOSTER

02-12 : Jeroen Tuinstra
09-12 : Johan Delameilleure
16-12 : Nadine Van Parys
23-12 : Thirza Van den Broek
30-12 : Johan Delameilleure